A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Навчання педагогічного колективу основам цивільного захисту та безпеки життєдіяльності

Дата: 10.10.2022 09:12
Кількість переглядів: 90

3 початку загарбницької війни росії проти України, ворогові не вдається зламати дух наших військових, що ведуть визвольну боротьбу за українську землю, свою незалежність і твердим кроком ідуть до перемоги.

Ми в тилу продовжуємо справу свого життя - продовжуємо навчати учнів тих професій, які вони обрали вступивши на навчання до нашого Державного навчального закладу «Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник»

Пандемія Covid-19, яка ширилась світом протягом 2020-2021 років і продовжує нагадувати про себе ще й досі, залишила по собі безліч інструментів для здобуття освіти, один із них досвід дистанційного навчання.

У цей тяжкий час для нашої країни, коли йде віроломна, загарбницька російська війна, окрім знань за навчальними програмами, які отримують наші учні, ми маємо надати їм ще й знання і підтримку з питань безпеки під час повітряних тривог, можливих бомбардувань, складних життєвих ситуацій.

Посадові особи ліцею, здобувши знання з питань цивільного захисту в Навчально-методичному центрі ЦЗ та БЖД Вінницької області передають набуті знання працівникам ліцею. Викладачі, в свою чергу, через онлайн контакт проводять інструктажі учнів, які також отримують необхідні сьогодні знання з питань цивільного захисту.

В ліцеї, протягом вересня місяця поточного року, відповідальною особою з питань цивільного захисту проводилась підготовка працівників до дій у надзвичайних ситуаціях за програмою загальної підготовки - вивчення інформації, що міститься у плані реагування на надзвичайні ситуації в ліцеї, про дії в умовах загрози і виникнення надзвичайної ситуації, вибухо та пожежонебезпека, а також оволодіння навичками надання домедичної допомоги потерпілим при різних типах ушкоджень: при ураженні небезпечними хімічними речовинами, при радіаційному забрудненні місцевості, при опіках, користування засобами індивідуального і колективного захисту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора