Пишемо гастрономічну історію України разом
Українська кухня – це ключовий елемент консолідації, так як переплітається з історією та культурою, робить безпосередній вклад в усвідомлення національної ідентичності. Варто зазначити важливу роботу для відродження українських давніх рецептів та етнічної кухні як складової об’єднання українців, яку проводить Всеукраїнський гастрономічний кулінарний on-line конкурс рецептів «Гастрономічний код нації» організований Громадською організацією «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпра», Громадською Спілкою « GASTRO CLUB». Педагоги ДНЗ «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник» долучилися до участі у даному конкурсі. Наші майстри виробничого навчання, викладачі спецдисциплін готували страви, розробляли рецептурні карти цих страв, описували технологію приготування, підбирали автентичну історію походження, презентували індивідуальний підхід до декорування.09:53 09.01.2024