Підсумки предметного тижня з професії "Кухар, офіціант"
З 11 грудня по 15 грудня 2023 року в Державному навчальному закладі «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник» відбувся предметний тиждень з професії «Кухар; офіціант».
Заходи підготовленні та проведенні майстрами і викладачами були спрямовані на поглиблення взаємозв’язків між теоретичним та практичним навчанням, на популяризацію професій, зацікавленість здобувачів освіти до обраної професії, розвиток їх творчих здібностей.
Формат заходів був приурочений майстер-класам як ефективній формі передачі знань, умінь, навичок.
Майстри виробничого навчання Доценко О.І. та Ратнікова Т.Г. в групі КО-23-3
провели майстер - клас з механічної кулінарної обробки та приготування страв з риби.
Майстер виробничого навчання Ольховська Ю.В. провела майстер-клас в групі КО-21-1 з підготовки столового посуду, приборів та сервірування столу.
Майстер виробничого навчання Журило М.М. провела майстер-клас в групі КО-23-8 з приготування перших страв.
Виробнича практика готує майбутніх спеціалістів до самостійного виконання професійних обов’язків на виробництві. Учням групи КО-22-5 були проведені майстер-класи на базових підприємствах громадського харчування.
Здобувачі освіти з цікавістю розгадали ребуси, кросворди, переглянули підготовлений матеріал Юхименко Т.Г.