A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Пишемо гастрономічну історію України разом

Дата: 09.01.2024 09:53
Кількість переглядів: 12

     Українська кухня – це ключовий елемент консолідації, так як переплітається з історією та культурою, робить безпосередній вклад в усвідомлення національної ідентичності.   Варто зазначити важливу роботу  для відродження українських давніх рецептів та етнічної кухні як складової об’єднання українців, яку проводить  Всеукраїнський гастрономічний  кулінарний on-line конкурс рецептів «Гастрономічний                   код нації» організований Громадською організацією «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпра», Громадською  Спілкою « GASTRO CLUB». Педагоги ДНЗ «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник»  долучилися до участі у даному конкурсі. Наші майстри виробничого навчання, викладачі спецдисциплін готували страви,   розробляли рецептурні карти цих страв, описували технологію приготування, підбирали  автентичну історію походження,   презентували індивідуальний підхід до  декорування.  

      Майстри виробничого навчання Журило Марина Михайлівна та Терлецька Інна Миколаївна брали  участь у кулінарному     конкурсі  рецептів «Гарбузовий  Маєток  2023»  в  категорії « АМАТОРИ»  -  майстри виробничого навчання ЗП(ПТ)О.     Майстер  виробничого навчання Журило Марина Михайлівна посіла ІІ призове місце в номінації «Перші страви».

 

 

Майстер виробничого навчання Копчинська Людмила Василівна брала  участь в Гастрономічному конкурсі «Медово-яблучний ранет» та посіла ІІ місце.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Майстер виробничого навчання Ольховська Юлія Віталіївна брала участь в   марафоні  Колодій (Масляна) – 2023 та  Гастрономічному конкурсі «Торти України» в якому посіла ІІ місце.  

 

 

 

 

 

Майстри виробничого навчання Яцюк Наталія Миколаївна, Гаврилюк Вікторія    Василівна   брали  участь у  конкурсі «Гастрономічні традиції Великодня 2023».  

Викладач спецдисциплін Юхименко Тетяна Геннадіївна, майстер виробничого навчання Доценко Олександра Іванівна брали участь в конкурсі - «Фруктово-ягідні гастрономічні смаколики України».

    Вітаємо наших конкурсантів з досягнутими результатами!

    Все буде Україна!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора