Виробнича практика на підприємствах з професії "Кухар"
Підготовка кваліфікованого робітника не можлива без набуття здобувачами освіти певного досвіду роботи на виробництві.
З метою закріплення та удосконалення набутих під час навчального процесу знань, умінь та навичок та готуючись зробити крок у нове, вже доросле, професійне життя, здобувачі освіти з професії «Кухар» Державного навчального закладу «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник» вийшли на виробничу практику на підприємства громадського харчування міста та області.
Виробнича практика наближає юних кухарів до реалій виробництва, готує до майбутньої самостійної професійної діяльності, надає можливість вивчити кращий досвід працівників і в подальшому відчувати себе впевненішими на вимогливому ринку праці.
Виробничі умови сприяють формуванню кваліфікованих робітників, спроможних успішно виконувати роботу у відповідності до вимог освітньої кваліфікаційної характеристики державного стандарту професійно-технічної освіти, а також забезпечують соціальну, психологічну і професійну адаптацію здобувачів освіти у колективах.