A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

До 76-ї річниці визволення Вінниччини від фашистських загарбників

Дата: 17.03.2020 11:36
Кількість переглядів: 434

18 березня цього року минає 76 років з того часу, коли наша багатостраждальна подільська земля була звільнена від німецько-фашистських загарбників.

Війна розв'язана фашистською Німеччиною принесла горе, страждання, сльози в кожну українську сім'ю. Події цієї війни вражають своїм трагізмом, силою народного духу. Особливо жорстокий режим, встановили німецько-фашистські загарбники у Вінницькій області.

Викладач ДНЗ «Професійний ліцей сфери послу м. Хмільник» Марценюк О.В. разом із здобувачами освіти досліджували історичні події того часу, що завершилось учнівською конференцією. В основу конференції лягла книга нашого земляка Бориса Кульчицького «Листи до себе».

На цьому заході розкрили правдивість реальних подій війни, її героїв – конкретних людей нашого міста із справжніми, а не вигаданими іменами. Матеріали книги були використані для проведення вікторини серед присутніх в залі.

Викладач та здобувачі освіти встановили, що усе менше залишилося свідків тих подій, але своє минуле, минуле свого народу, ми не маємо права забувати.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора