A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

До 76-ї річниці визволення Вінниччини від фашистських загарбників

Дата: 17.03.2020 11:36
Кількість переглядів: 457

Фото без опису18 березня цього року минає 76 років з того часу, коли наша багатостраждальна подільська земля була звільнена від німецько-фашистських загарбників.

Війна розв'язана фашистською Німеччиною принесла горе, страждання, сльози в кожну українську сім'ю. Події цієї війни вражають своїм трагізмом, силою народного духу. Особливо жорстокий режим, встановили німецько-фашистські загарбники у Вінницькій області.

Викладач ДНЗ «Професійний ліцей сфери послу м. Хмільник» Марценюк О.В. разом із здобувачами освіти досліджували історичні події того часу, що завершилось учнівською конференцією. В основу конференції лягла книга нашого земляка Бориса Кульчицького «Листи до себе».

На цьому заході розкрили правдивість реальних подій війни, її героїв – конкретних людей нашого міста із справжніми, а не вигаданими іменами. Матеріали книги були використані для проведення вікторини серед присутніх в залі.

Викладач та здобувачі освіти встановили, що усе менше залишилося свідків тих подій, але своє минуле, минуле свого народу, ми не маємо права забувати.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора