Виробнича практика на підприємствах з професії "Кухар; офіціант"
З метою закріплення та вдосконалення набутих під час навчального процесу компетентностей та готуючись зробити крок у нове, вже доросле професійне життя, здобувачі освіти ліцею з професії "кухар, офіціант", проходять виробничу практику на підприємствах громадського харчування м. Хмільника та Хмільницького району. Під час проходження виробничої практики здобувачі освіти ознайомлюються з різноманітним новітнім обладнанням, устаткуванням закладів ресторанного господарства, сучасними популярними методами приготування їжі, закріплюють навички з приготування різноманітного асортименту страв, майстерно обслуговують клієнтів.
Навіть в умовах воєнного стану молодь ліцею прагне розвиватися, набувати практичного досвіду, необхідного для подальшої самостійної роботи справжнього фахівця, адже обрана професія залишається, як і раніше, актуальною на ринку праці.