A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Предметний тиждень з професії "кухар; офіціант"

Дата: 20.10.2025 12:53
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

               ПЛАН

проведення предметного тижня

з  професії  «Кухар; офіціант»

 

 

Дата

Назва заходу

Відповідальний

20.10.

2025

Презентація професійного тижня

Юхименко Т.Г.

Інформаційна година: Гастрономічні події жовтня.

Юхименко Т.Г.

Відеосюжет: Українська кухня: традиції, автентичні продукти та популярні страви

Юхименко Т.Г.

Подорож Світовою Кулінарією. Відгадай країну по страві.

Юхименко Т.Г.

21.10.

2025

Конкурс професійної майстерності гр. КО-23-3 «Сервіровка столу»

Ратнікова Т.Г.

Анонс кулінарних книг. Про їжу і більше.

Юхименко Т.Г.

Кулінарна вікторина.  Вгадай страву за інгредієнтами.

Юхименко Т.Г.

 

22.10.

  2025

Конкурс професійної майстерності гр. КО-25-5

«Приготування салату»

Яцюк Н.М.

Кравчук Н.В.

Конкурс професійної майстерності гр. КО-25-2 «Приготування яєчні в хмаринці»

Будковська С.П.

Тест для справжніх знавців традицій.  20 запитань про українську кухню.

Юхименко Т.Г.

23.10.

2025

Конкурс професійної майстерності гр. КО-24-1 «Приготування фаршированих рулетиків»

Ольховська Ю.В.

Мазур Т.О.

Вікторина. Знайди відмінності.

Юхименко Т.Г.

Презентація «Ресторани України з унікальною кухнею»

Юхименко Т.Г.

Всесвітній день макаронів.15 цікавих фактів про макарони, які вас здивують.

Юхименко Т.Г.

24.10.

2025

Конкурс професійної майстерності гр. КО-24-6 «Сервіровка столу»

Яцюк Н.М.

День гарбуза. ТОП смачних рецептів гарбузових страв на всі випадки життя.

Юхименко Т.Г.

Підведення підсумків

Юхименко Т.Г.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора