Предметний тиждень з професії "кухар; офіціант"

ПЛАН
проведення предметного тижня
з професії «Кухар; офіціант»
|
Дата |
Назва заходу |
Відповідальний |
|
20.10. 2025 |
Презентація професійного тижня |
Юхименко Т.Г. |
|
Інформаційна година: Гастрономічні події жовтня. |
Юхименко Т.Г. |
|
|
Відеосюжет: Українська кухня: традиції, автентичні продукти та популярні страви |
Юхименко Т.Г. |
|
|
Юхименко Т.Г. |
||
|
21.10. 2025 |
Конкурс професійної майстерності гр. КО-23-3 «Сервіровка столу» |
Ратнікова Т.Г. |
|
Анонс кулінарних книг. Про їжу і більше. |
Юхименко Т.Г. |
|
|
Юхименко Т.Г.
|
||
|
22.10. 2025 |
Конкурс професійної майстерності гр. КО-25-5 «Приготування салату» |
Яцюк Н.М. Кравчук Н.В. |
|
Конкурс професійної майстерності гр. КО-25-2 «Приготування яєчні в хмаринці» |
Будковська С.П. |
|
|
Тест для справжніх знавців традицій. 20 запитань про українську кухню. |
Юхименко Т.Г. |
|
|
23.10. 2025 |
Конкурс професійної майстерності гр. КО-24-1 «Приготування фаршированих рулетиків» |
Ольховська Ю.В. Мазур Т.О. |
|
Вікторина. Знайди відмінності. |
Юхименко Т.Г. |
|
|
Презентація «Ресторани України з унікальною кухнею» |
Юхименко Т.Г. |
|
|
Всесвітній день макаронів.15 цікавих фактів про макарони, які вас здивують. |
Юхименко Т.Г. |
|
|
24.10. 2025 |
Конкурс професійної майстерності гр. КО-24-6 «Сервіровка столу» |
Яцюк Н.М. |
|
День гарбуза. ТОП смачних рецептів гарбузових страв на всі випадки життя. |
Юхименко Т.Г. |
|
|
Підведення підсумків |




