Предметний тиждень з професії «Кухар; офіціант»
ПЛАН
проведення предметного тижня
з професії «Кухар; офіціант»
Дата |
Назва заходу |
Відповідальний |
11.12. 2023 |
Презентація декади |
Юхименко Т.Г. |
Круглий стіл на тему «Майстер-клас – ефективна форма передачі знань, вмінь, навичок» |
Юхименко Т.Г. |
|
Юхименко Т.Г. |
||
12.12. 2023 |
Майстер-клас «Механічна кулінарна обробка риби» гр. КО-23-3 |
Доценко О.І. |
Майстер-клас «Приготування страв з риби» гр. КО-23-3 |
Ратнікова Т.Г. |
|
Майстер-клас на виробництві гр. КО-22-5 |
Яцюк Н.М. Кравчук Н.В. |
|
13.12. 2023 |
Майстер-клас «Приготування перших страв» гр. КО-23-8 |
Журило М.М. |
Юхименко Т.Г. |
||
14.12. 2023 |
Майстер-клас «Підготовка столового посуду, приборів до обслуговування» гр. КО-21-1 |
Ольховська Ю.В. |
Інформаційна година на тему: Кулінарні лайфхаки, які стануть в нагоді кожному |
Юхименко Т.Г. |
|
15.12. 2023 |
Дискусія на тему: Основні помилки офіціанта |
Юхименко Т.Г. |
Відеосюжет: "Від ресторатора до фронтового кухаря" |
Юхименко Т.Г. |
|
Підведення підсумків |
Юхименко Т.Г. |