A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Предметний тиждень з  професії  «Кухар; офіціант»

Дата: 11.12.2023 13:11
Кількість переглядів: 61

 

 

ПЛАН

проведення предметного тижня

з  професії  «Кухар; офіціант»

Дата

Назва заходу

Відповідальний

11.12.

2023

Презентація декади

Юхименко Т.Г.

Круглий стіл на тему «Майстер-клас – ефективна форма передачі знань, вмінь, навичок»

Юхименко Т.Г.

ТОП 5 книг про ресторанний сервіс

Юхименко Т.Г.

12.12.

2023

Майстер-клас «Механічна кулінарна обробка риби» гр. КО-23-3

Доценко О.І.

Майстер-клас «Приготування страв з риби» гр. КО-23-3

Ратнікова Т.Г.

Майстер-клас на виробництві  гр. КО-22-5

Яцюк Н.М.

Кравчук Н.В.

13.12.

2023

Майстер-клас «Приготування перших страв» гр. КО-23-8

Журило М.М.

Розгадайте ребуси, кросворди

Юхименко Т.Г.

14.12.

2023

Майстер-клас «Підготовка столового посуду, приборів до обслуговування» гр. КО-21-1

Ольховська Ю.В.

Інформаційна година на тему: Кулінарні лайфхаки, які стануть в нагоді кожному

Юхименко Т.Г.

15.12.

2023

Дискусія на тему: Основні помилки офіціанта

Юхименко Т.Г.

Відеосюжет:  "Від ресторатора до фронтового кухаря"

Юхименко Т.Г.

Підведення підсумків

Юхименко Т.Г.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора