A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Підсумки предметного тижня з професії "кухар; офіціант"

Дата: 27.10.2025 13:20
Кількість переглядів: 18

        Фото без опису

https://drive.google.com/file/d/1w6oMFreZYOuClo6AbdSYYcEttp7USgfq/view?usp=drive_link

https://drive.google.com/file/d/1V1SwezRtPSkjTY7qyTzZ1UGGodRP7eok/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1AyHqe5zT3PBlFjIPJfhM11R1eqYCQIgl/view?usp=sharing

З 20 жовтня по 24 жовтня 2025 року в Державному навчальному закладі «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник» проводився предметний тиждень з професії «Кухар; офіціант». Цікаві заходи  підготовленні та проведенні майстрами і викладачами, були спрямовані на популяризацію професій, зацікавленість здобувачів освіти до обраної сфери діяльності, розвиток їх творчих здібностей. Здобувачі освіти не лише продемонстрували здобуті теоретичні та практичні знання, а й свої творчі вміння.

           Конкурси професійної майстерності проводилися з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активності, вмінь і навичок здобувачів освіти, вдосконалення організації та змісту навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кухар; офіціант».

Здобувачі освіти групи КО-24-1 продемонстрували свої вміння, навички, креативність та творчий підхід з приготування курячого рулету,  здобувачі освіти групи КО-25-5 змагались в майстерності нарізання овочів та приготування салату. Здобувачі освіти груп КО-23-3, КО-24-6 продемонстрували  сервірування тематичних столів.

         З цікавістю здобувачі освіти ознайомились з  презентаційним  матеріалом на тему: Українська кухня: традиції, автентичні продукти та популярні страви; Гастрономічні події жовтня; Анонс кулінарних книг: Про їжу і більше;   Ресторани України з унікальною кухнею; Всесвітній день макаронів; День гарбуза; ТОП смачних рецептів гарбузових страв на всі випадки життя. Активно розгадували кулінарні вікторини: Вгадай страву за інгредієнтами; Знайди відмінності; тести для справжніх знавців традицій: 20 запитань про українську кухню.

            На протязі тижня здобувачі освіти отримали змогу обмінятися досвідом, продемонструвати свою професійну підготовку та творчі навички, здобуті у стінах ліцею.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора