A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Виробнича практика на підприємствах з професії "Офісний службовець, бухгалтерія"

Дата: 20.04.2023 13:28
Кількість переглядів: 72

      З 29 березня 2023 року, відповідно до вимог навчальних планів і  програм, здобувачі освіти групи Б-21-4 з професії «офісний службовець (бухгалтерія)» проходять виробничу практику на підприємствах, установах , організаціях різних форм власності м. Хмільника та Хмільницького району.

          Офісний службовець (бухгалтерія)  – професія XXI століття популярна та високооплачувана,  професія економічного профілю, яка користується великим попитом на ринку праці.  Вона заслуговує особливої уваги, тому що жодне підприємство, установа, організація не може існувати без реєстрації бухгалтерських даних. Офісний службовець (бухгалтерія – це модернізована професія, сучасна альтернатива бухгалтеру, адже в її основу також покладено   рахівництво, але відмінна вона тим, що великий опір робиться на знання комп’ютерної техніки.

           Під час проходження виробничої практики  здобувачі освіти з професії «офісний  службовець (бухгалтерія)»   ознайомлюються   з устаткуванням і технологічним процесом, з організацією планування праці й контролю якості праці, з організацією робочих місць, пройшли інструктажі з охорони праці, працюють за напрямами: касові операції, основні засоби, розрахункові операції, розрахунок зарплати, складання   основних форм звітності, проявляють свої знання і навички, збагачуються досвідом.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора