Предметний тиждень з професії «Кухар; офіціант»
ПЛАН
проведення предметного тижня
з професії «Кухар; офіціант»
Дата |
Назва заходу |
Відповідальний |
03.03. 2025 |
Презентація декади |
Юхименко Т.Г. |
Інформаційна година на тему: |
Юхименко Т.Г. |
|
Відеосюжет: Правила етикету за столом |
Юхименко Т.Г. |
|
04.03. 2025 |
Конкурс професійної майстерності гр. КО-23-3 «Складання серветок» |
Доценко О.І. Ратнікова Т.Г. |
Презентація: Млинці та їх різновидності в кухнях різних народів |
Юхименко Т.Г. |
|
Конкур на кращу розробку святкового меню. |
Юхименко Т.Г. |
|
05.03. 2025 |
Конкурс професійної майстерності гр. КО-24-1 «Технологія приготування млинців» |
Мазур Т.О. |
Інформаційна година на тему: ФІНГЕР ФУД - модний кулінарний тренд |
Юхименко Т.Г. |
|
Відеосюжет: Мова столових приборів |
Юхименко Т.Г. |
|
06.03. 2025 |
Конкурс професійної майстерності гр. КО-22-5 «Сервірування столів» |
Яцюк Н.М. Кравчук Н.В. |
Інформаційна година на тему: МІКРОГРІН - тренд здорового харчування |
Юхименко Т.Г. |
|
Відеосюжет: Ресторанний етикет. Текстильна серветка |
Юхименко Т.Г. |
|
07.03. 2025 |
Майстер-клас приготування панкейків |
Яцюк Н.М. |
Юхименко Т.Г. |
||
Підведення підсумків |
Юхименко Т.Г. |