A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Предметний тиждень з  професії  «Кухар; офіціант»

Дата: 28.02.2025 13:37
Кількість переглядів: 7

                 Фото без опису

 

                    ПЛАН

проведення предметного тижня

з  професії  «Кухар; офіціант»

Дата

Назва заходу

Відповідальний

03.03.

2025

Презентація декади

Юхименко Т.Г.

Інформаційна година на тему:

Головні гастрономічні тренди 2025 року

Юхименко Т.Г.

Відеосюжет: Правила етикету за столом

Юхименко Т.Г.

04.03.

2025

Конкурс професійної майстерності гр. КО-23-3 «Складання серветок»

Доценко О.І.

Ратнікова Т.Г.

Презентація: Млинці та їх різновидності в кухнях різних народів

Юхименко Т.Г.

Конкур на кращу розробку святкового меню.

Юхименко Т.Г.

 

05.03.

2025

Конкурс професійної майстерності гр. КО-24-1 «Технологія приготування млинців»

Мазур Т.О.

Інформаційна година на тему: ФІНГЕР ФУД - модний кулінарний тренд

Юхименко Т.Г.

Відеосюжет: Мова столових приборів

Юхименко Т.Г.

06.03.

2025

Конкурс професійної майстерності гр. КО-22-5 «Сервірування столів»

Яцюк Н.М.

Кравчук Н.В.

Інформаційна година на тему: МІКРОГРІН - тренд здорового харчування

Юхименко Т.Г.

Відеосюжет: Ресторанний етикет. Текстильна серветка

Юхименко Т.Г.

07.03.

2025

Майстер-клас приготування панкейків

Яцюк Н.М.

Конкурс ребусів, головоломок

Юхименко Т.Г.

Підведення підсумків

Юхименко Т.Г.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора