A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Наша випускниця - Мар‘яна Шевчук досягає нових вершин

Дата: 01.12.2021 13:42
Кількість переглядів: 201

Пишаємось!   Мар’яна Шевчук здобула “золото” на чемпіонаті світу з паверліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату   Змагання проходять у столиці Грузії, місті Тбілісі.  Мар'яна встановила новий світовий рекод, піднявши вагу 133,5 кілограмів та отримала перемогу на чемпіонаті світу з паверліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату у ваговій категорії до 55 кілограмів.  Таким чином Мар’яна Шевчук перевершила свій же попередній результат.  У своїй ваговій категорії хмільничанка стала беззаперечною лідеркою. Її перша заявлена вага була 125 кілограмів, а друга - 128 кілограмів, а теперішня стала 133,5 кілограмів.

Пишаємось! 

Мар’яна Шевчук здобула “золото” на чемпіонаті світу з паверліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату 

Змагання проходять у столиці Грузії, місті Тбілісі.

Мар'яна встановила новий світовий рекод, піднявши вагу 133,5 кілограмів та отримала перемогу на чемпіонаті світу з паверліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату у ваговій категорії до 55 кілограмів.

Таким чином Мар’яна Шевчук перевершила свій же попередній результат.

У своїй ваговій категорії хмільничанка стала беззаперечною лідеркою. Її перша заявлена вага була 125 кілограмів, а друга - 128 кілограмів, а теперішня стала 133,5 кілограмів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора