A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Декада по професії «Кухар; офіціант»

Дата: 12.12.2019 14:22
Кількість переглядів: 638

З 25листопада по 6 грудня 2019 року в Державному навчальному закладі «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник» проводилася предметна декада з професії «Кухар; офіціант». Цікаві заходи  підготовленні та проведенні майстрами і викладачами, були спрямовані на популяризацію професій, зацікавленість учнів до обраної сфери діяльності, розвиток їх творчих здібностей. Учні не лише продемонстрували здобуті теоретичні та практичні знання, а й свої творчі вміння.

Розпочалася декада виставкою публікацій, присвячених професії кухаря та офіціанта. Яскраві та змістовні газети виготовили учні навчальних груп.

Педагогічні працівники методкомісії представили на виставку розроблене комплексно-методичне забезпечення  уроків теоретичного та виробничого навчання.

Цікаво та захоплююче  пройшли круглий стіл «Що потрібно знати про раціональне харчування» , який підготувала Плахіна Світлана Микитівна з учнями групи КО-17-3, вікторина «Що я знаю про українську кухню» яку підготувала Юхименко Тетяна Геннадіївна з учнями групи КО-18-1.

           Не менш захоплююче пройшли конкурси професійної майстерності. Конкурси проводилися з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активності, вмінь і навиків учнів, вдосконалення організації та змісту навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кухар; офіціант». Учні з професії «кухар» представили на суд журі ароматні фаршировані курячі окости, запечені рибні рулети, вареники . Учні з професії «офіціант» представили на суд журі техніку полірування посуду та способи сервірування столів.

  

«Смачний тиждень» створив незабутню атмосферу та справив неймовірне враження. Щодня учні груп показували свою майстерність у  приготуванні виробів з дріжджового тіста,  пряничного та бісквітного тіста.

Протягом декади учні отримали змогу обмінятися досвідом, продемонструвати свою професійну підготовку та творчі навички, здобуті у стінах ліцею.

  

   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора