День гарбуза
Майбутні кухарі та офіціанти
Державного навчального закладу
«Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник» професійно відсвяткували День Гарбуза!
26 жовтня - День гарбуза. Мабуть, нашу Україну неможливо уявити без цього сонячного овочу. Різний за формою, кольором, смаком гарбуз може бути окрасою на будь-якому столі. Тому ми вирішили не ігнорувати, а об'єднатися та відсвяткувати цей день, присвячений вшануванню одного з найулюбленіших плодів на землі – гарбуза. Перед здобувачами освіти, педагогами було презентовано цілий ряд вишуканих страв з гарбуза – від крем-супу до цукатів з гарбуза. Усе, що приготували учні груп І-ІІ курсів виглядало як страви високої кухні. Окремим «номером» була тематична сервіровка столу здобувачів освіти ІІІ курсу. Кожна навчальна група захищала свої кулінарні проєкти: майбутні кухарі та офіціанти демонстрували, що вони готують, для чого готують і як бачать концепції тематичного сервірування. Швидше гортай світлини та занурюйся в нашу атмосферу!