A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

З 13 по 24 грудня 2021року в Державному навчальному закладі «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник» проводилася предметна декада з професії «Кухар; офіціант»

Дата: 28.12.2021 15:23
Кількість переглядів: 200

З 13 по 24 грудня 2021року в Державному навчальному закладі «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник» проводилася предметна декада з професії «Кухар; офіціант».

 

Цікаві заходи  підготовленні та проведенні майстрами і викладачами, були спрямовані на популяризацію професій, зацікавленість здобувачів освіти до обраної сфери діяльності, розвиток їх творчих здібностей. Учні не лише продемонстрували здобуті теоретичніпрактичні знання, а й свої творчі вміння.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Розпочалася декада виставкою публікацій, присвячених професії кухаря та офіціанта, розвитку української кухні. Яскраві та змістовні газети виготовили  здобувачі освіти навчальних груп.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Цікаво та захоплююче пройшли конкурси професійної майстерності. Конкурси проводилися з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активності, вмінь і навиків учнів, вдосконалення організації та змісту навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кухар; офіціант».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Здобувачі освіти з професії «кухар» представили на суд журі ароматні зрази з різними начинками, запечену рибу з овочами. Здобувачі освіти  з професії «офіціант» представили на суд журі техніку складання серветок та способи сервірування столів.     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

Не менш захоплююче пройшли дискусія «Що потрібно знати про раціональне харчування», який підготувала Плахіна Світлана Микитівна з здобувачами освіти групи КО-20-3, відеоподорож  «Сучасна гастрономія» та вікторина які підготувала Юхименко Тетяна Геннадіївна з здобувачами освіти групи КО-21-1.

В рамках декади керівники груп провели урок-подорож «Від минулого до сьогодення. Свято Андрія», виховну година до дня Святого Миколая «Різдвяний настрій», виховний захід з елементами мультимедійної презентації на тему:  «Життя і діяльність Богдана Гаврилишина».

Протягом декади здобувачі освіти отримали змогу обмінятися досвідом, продемонструвати свою професійну підготовку та творчі навички, здобуті у стінах ліцею.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора