A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

В період з 4 по 22 грудня 2021р. в Державному навчальному закладі  «Професійний ліцей сфери послуг  м. Хмільник» традиційно відбулись щорічні конкурси професійної майстерності серед здобувачів освіти за професією «кухар. офіціант».

Дата: 29.12.2021 15:34
Кількість переглядів: 203

Конкурс

професійної майстерності з професії «кухар, офіціант»

 

           З метою підвищення професійної майстерності, розвитку творчих здібностей здобувачів освіти, виявлення, розповсюдження і впровадження в навчальний процес передових прийомів і методів праці з 14 по 22 грудня 2021р. в Державному навчальному закладі  «Професійний ліцей сфери послуг  м. Хмільник» традиційно відбулись щорічні конкурси професійної майстерності серед здобувачів освіти за професією «кухар. офіціант».

            В конкурсі взяли участь здобувачі освіти І курсу з професії «кухар» групи КО-21-1, які змагались у приготуванні зразів січених , здобувачі освіти ІІ  курсу з професії «кухар»  групи  КО-20-3, які змагались у приготуванні риби запеченої з овочами під сиром, здобувачі освіти ІІІ курсу групи КО-19-5 та ІІ курсу групи КО-20-2 з професії «офіціант» змагались у сервіруванні тематичних столів та складанні серветок складними способами.  Всі учасники виконали завдання на високому рівні.  

 

     

 

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора