A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Новорічний вечір перед Різдвом у Професійному ліцеї сфери послуг м. Хмільник

Дата: 02.01.2020 15:41
Кількість переглядів: 408

«Останній день перед Різдвом згаснув. Зимова ясна ніч настала. Місяць велично виплив на небо посвітити добрим людям та всьому світові, щоб усім було весело колядувати та славити Христа», – так розпочалось новорічне свято в ліцеї, організаторами якого стали учні третього курсу, групи М-17-2.

Учні яскраво передавали гоголівські сцени, одна дія змінювалась на іншу, переплітаючись новорічними номерами від груп КО-18-1, М-17-2, КО-17-3, Б-18-4, КО-19-5, Б-19-7, М-19-9.

Справжніми артистами показали себе майбутні будівельники. Сцену Чуба і Панаса зіграли Івашко Олександр та Ізотов Євген. Головних героїв дійства Вакулу та Оксану представили Семенов Максим та Шурпяк Зоя. У ролях були задіяні:

Солоха – Пулій Богдан, Чорт – Самойлюк Олег, Дяк – Аврамчук Євгеній, Пацюк – Губар Антон, Цариця – Шурпяк Леонід, Кумасі – Охота Богдана, Поліщук Тетяна, Вознюк Анжела.

Завершилося свято віншуванням від Святого Миколая (Пулій Віктор), та Різдвяної Зірки (Єгорова Діана) з побажанням любові, удачі та щастя в новому 2020 році.

  

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора