A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Підсумки декади з професії "Кухар, офіціант"

Дата: 23.12.2022 16:34
Кількість переглядів: 94

               З 01грудня по 14 грудня 2022 року в Державному навчальному закладі «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник» проводилася предметна декада з професії «Кухар; офіціант». Цікаві заходи  підготовленні та проведенні майстрами і викладачами, були спрямовані на популяризацію професій, зацікавленість здобувачів освіти до обраної сфери діяльності, розвиток їх творчих здібностей. Здобувачі освіти не лише продемонстрували здобуті теоретичні та практичні знання, а й свої творчі вміння.

 

Розпочалася декада виставкою публікацій, присвячених професії кухаря та офіціанта. Яскраві та змістовні газети про національні смаколики виготовили здобувачі освіти навчальних груп.

 

     Цікаво та захоплююче  пройшла інформаційна година «Кулінарна дипломатія». Здобувачі освіти ознайомились з національними стравами Польщі, Великобританії, США - країн які підтримують Україну у визвольній війні. Було презентовано книгу "Звичаї нашого роду. Страви української кухні" та матеріал «10 українських страв, які дивують іноземців». Здобувачі освіти мали можливість позмагатись у розгадуванні кросвордів та ребусів.

 

          Не менш захоплююче пройшли конкурси професійної майстерності. Конкурси проводилися з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активності, вмінь і навиків здобувачів освіти, вдосконалення організації та змісту навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кухар; офіціант». Здобувачі освіти  з професії «кухар» представили на суд журі ароматні фаршировані крученики,  запечену соковиту рибу, ніжний гарбузовий суп-пюре. Здобувачі освіти  з професії «офіціант» представили на суд журі тематично засервіровані столи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора