A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Тиждень по професії «Муляр; штукатур; лицювальник-плиточник»

Дата: 22.03.2019 16:59
Кількість переглядів: 1304

 

 

Професія будівельника дуже цікава, відповідальна, високооплачувана і завжди є затребуваною на ринку праці. Будівельники не тільки зводять нові будинки, а й реконструюють старі, надають їм оригінальності та виразності. Сьогодення вимагає цікавих нестандартних рішень. Тому з впевненістю можна сказати, що професія будівельника – це професія майбутнього. Якість будівельної продукції – будинків і споруд різного призначення залежить від багатьох складових, але основними серед них були і залишаються умілі руки будівельників.

З 18 по 22 березня 2019  р. в Державному навчальному закладі «Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник»  проходив тиждень по професії «Муляр, Штукатур,  Лицювальник-плиточник», організований членами метод комісії будівельних професій. Програма тижня, як завжди, була досить насиченою:

18 березня відбулась презентація тижня. Редколегії груп М-16-9, М-17-2, М-18-10 оформили та випустили стінгазети на такі теми, як «10 найвищих хмарочосів на землі», «Незвичайні будинки у світі», «Незвичні будівлі України», які вражали своїм колоритом, насиченістю інформації, змістовним наповненням.

19 березня учні груп будівельників переглянули фільм «Сучасні матеріали та технології у будівництві». Це надзвичайно цікавий та навіть у деякій мірі фантастичний фільм. А також був проведений круглий стіл на тему «Сучасні будівлі». Майстер в/н Пічкар М.В. провів конкурс фахової майстерності з професії «Муляр».

20 березня майстер в/н Пічкар М.В. провів лекцію «Бетон-його величність», а викладач спецдисциплін Слободська С.М. провела олімпіаду з професії «Муляр, Штукатур,  Лицювальник-плиточник». Також відбулась виставка гуртка технічної творчості в якій були представлені роботи учнів груп М-16-9, М-17-2, М-18-10. У своїх роботах учні показали свій професіоналізм та вміння створювати з підручних будівельних матеріалів шедеври будівництва.

21 березня було проведено майстром в/н Кільчицьким В.Д. тренінг «Реклама професії», вікторина «Найрозумніший». Також було проведено майстром  в/н Слободською С.М. конкурс фахової майстерності з професії «Лицювальник-плиточник».

22 березня учні груп будівельників переглянули фільм «Найкрасивіші і незвичайні будівлі світу» та були підведені підсумки тижня даної професії.

Предметний тиждень будівельних професій дав змогу донести до кожного учасника навчального процесу цікаві заходи, міцніше та глибше оволодіти відповідними знаннями та вміннями, вдосконалити свої здібності, проявити ерудицію, інтелект, кмітливість й отримати безліч позитивних емоцій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора