Декада з професії «Кухар; офіціант»
Українська кухня-це така ж культурна спадщина нашого народу, як мова, література, мистецтво. Вона створювалась протягом багатьох віків. Тому відображає звичаї, традиції та культуру українців. Неповторна, унікальна, самобутня, з широкою палітрою смаків ― саме такою бачать українську кухню всі, хто з нею знайомий. Українські страви займають восьме місце — між кулінарним багатством Японії та Китаю.
Згідно річного плану роботи ліцею та для розвитку інтересу учнів до кухарської справи, підвищення освітнього рівня, виявлення здібних учнів з 1 грудня 2022року розпочалась декада з професії «кухар; офіціант».
Цікаві заходи декади спрямовані на популяризацію української кухні, професій, зацікавленість учнів до обраної сфери діяльності, розвитку їх творчих здібностей.
Проведення заходыв до предметної декади з професії «Кухар; офіціант»
Дата |
Назва заходу |
Відповідальний |
01.12. 2022 |
Юхименко Т.Г. |
|
Юхименко Т.Г. |
||
02.12. 2022 |
Конкурс професійної майстерності групи КО-21-1 |
Доценко О.І. Ольховська Ю.В. |
Юхименко Т.Г. |
||
05.12. 2022 |
Інформаційна година «Кулінарна дипломатія» |
Юхименко Т.Г. |
Юхименко Т.Г. |
||
06.12. 2022 |
Виховна година «День Збройних сил України» |
Юхименко Т.Г. |
Рецепти з передової |
Юхименко Т.Г. |
|
07.12. 2022 |
Відкритий урок «Технологія приготування борщів» |
Доценко О.І.
|
Відеоподорож «Страви польської національної кухні» |
Юхименко Т.Г. |
|
08.12. 2022 |
Виставка книг, рефератів, методичного забезпечення уроків |
Шинкарук Г.І. члени методкомісії |
Презентація книги "Звичаї нашого роду. Страви української кухні" |
Юхименко Т.Г. |
|
09.12. 2022 |
Конкурс професійної майстерності групи КО-22-5 |
Яцюк Н.М. Кравчук Н.В. |
Юхименко Т.Г. |
||
12.12. 2022 |
Конкурс професійної майстерності групи КО-22-6 |
Журило М.М. |
Юхименко Т.Г. |
||
13.12. 2022 |
Конкурс професійної майстерності групи КО-20-3 |
Ратнікова Т.Г. |
Цікава інформація «Що таке День подяки та з чим його їдять?» |
Юхименко Т.Г. |
|
14.12. 2022 |
Майстер-клас «Приготування вареників» |
Яцюк Н.М. |
Підведення підсумків |
Юхименко Т.Г. |