A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Декада з  професії  «Кухар; офіціант»

Дата: 03.12.2022 17:21
Кількість переглядів: 86

 

Українська кухня-це така ж культурна спадщина нашого народу, як мова, література, мистецтво. Вона створювалась протягом багатьох віків. Тому відображає звичаї, традиції та культуру українців. Неповторна, унікальна, самобутня, з широкою палітрою смаків ― саме такою бачать українську кухню всі, хто з нею знайомий. Українські страви займають восьме місце — між кулінарним багатством Японії та Китаю.

Згідно річного плану роботи  ліцею та для розвитку інтересу учнів до  кухарської справи, підвищення освітнього рівня, виявлення здібних учнів з 1 грудня 2022року розпочалась декада з професії «кухар; офіціант».

Цікаві заходи  декади спрямовані на популяризацію української кухні, професій, зацікавленість учнів до обраної сфери діяльності, розвитку їх творчих здібностей.

Проведення заходыв до предметної декади з  професії  «Кухар; офіціант»

 

Дата

Назва заходу

Відповідальний

01.12.

2022

Презентація професії

Юхименко Т.Г.

Виставка газет

Юхименко Т.Г.

02.12.

2022

Конкурс професійної майстерності групи КО-21-1

Доценко О.І.

Ольховська Ю.В.

Відеоогляд  «10 українських страв, які дивують іноземців»

Юхименко Т.Г.

05.12.

2022

Інформаційна година «Кулінарна дипломатія»

Юхименко Т.Г.

Конкурс кросвордів

Юхименко Т.Г.

06.12.

2022

Виховна година «День Збройних сил України»

Юхименко Т.Г.

Рецепти з передової

Юхименко Т.Г.

07.12.

2022

Відкритий урок «Технологія приготування борщів»

Доценко О.І.

 

Відеоподорож «Страви польської національної кухні»

Юхименко Т.Г.

08.12.

2022

Виставка книг, рефератів, методичного забезпечення уроків

Шинкарук Г.І.

члени методкомісії

Презентація книги "Звичаї нашого роду. Страви української кухні"

Юхименко Т.Г.

09.12.

2022

Конкурс професійної майстерності групи КО-22-5

Яцюк Н.М.

Кравчук Н.В.

Презентація  «Страви Великобританії»

Юхименко Т.Г.

12.12.

2022

Конкурс професійної майстерності групи КО-22-6

Журило М.М.

Вікторина, ребуси

Юхименко Т.Г.

13.12.

2022

Конкурс професійної майстерності групи КО-20-3

Ратнікова Т.Г.

Цікава інформація «Що таке День подяки та з чим його їдять?»

Юхименко Т.Г.

14.12.

2022

Майстер-клас «Приготування вареників»

Яцюк Н.М.

Підведення підсумків

Юхименко Т.Г.

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора