A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Виховна робота

Дата: від до Скинути

День Європи

Усвідомлюючи європейську ідентичність Українського народу, з метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки й стабільності на Європейському континенті, засвідчуючи відданість ідеалам та цінностям демократії Державний навчальний заклад «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник» відзначає День Європи.

15:24 09.05.2023

Хмільницька міськрайонніа організація Товариство Червоного Хреста України

Висловлюємо вдячність Хмільницькій міськрайонній організації Товариство Червоного Хреста України за зустріч, організовану для здобувачів освіти навчального закладу, що відбулась 9 травня. Організатори заходу розповіли історію заснування товариства. Волонтери, у ігровій формі, провели заняття з психологічного розвантаження та розповіли й показали прийоми з надання першої домедичної допомоги.  Педагоги приєднались до благодійної  акції «Я роблю світ кращим».

15:14 09.05.2023

Хмільницька міськрайонніа організація Товариство Червоного Хреста України

Трудовий колектив ДНЗ «Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник» висловлює вдячність Хмільницькій міськрайонній організації Товариство Червоного Хреста України за співпрацю та передачу обігрівачів для потреб навчального закладу.

13:07 29.04.2023

Товариство Червоного Хреста України

Український Червоний Хрест розпочав свою роботу 18 квітня 1918 року (за часів УНР).  З нагоди 105-річчя Товариства Червоного Хреста України, з  метою виховання почуття милосердя, гуманності та поглиблення знань про діяльність ТЧХУ майстри в/н, разом зі здобувачами освіти, взяли участь у благодійному ярмарку до цього свята.  А саме:  Юлія Ольховська  Наталя Яцюк Марина Журило

12:22 19.04.2023

Підсумки обласного конкурсу робіт "Вишиванка - наш генетичний код"

Здобувачі освіти Державного навчального закладу "Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник" брали участь у обласному конкурсі робіт "Вишиванка - наш генетичний код". Захід проводився в рамках відзначення Дня української вишиванки, з метою сприяння відродженню національних традицій, виховання спадщини українського народу, підтримки народних і родинних традицій, піднесення патріотичного духу української молоді.

17:00 21.06.2022

День вишиванки 2022

Щороку ми святкуємо День вишиванки, але саме цьогоріч це свято відчувається по-особливому, адже наша індивідуальність - в нашій культурі, душа - в пісні, різнобарв'я - в нашому національному одязі.

11:41 19.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора