A A A K K K
для людей з порушеннями зору

Державний навчальний заклад
"Професійний ліцей сфери послуг м.Хмільник"

Методична робота

Дата: від до Скинути

Тиждень будівельних дисциплін

Діючий гурток технічної творчості «Будівельник» Державного навчального закладу «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник», керівниками якого є майстри виробничого навчання Мазур Тетяна Олександрівна та Кільчицький Валерій Дмитрович, презентував свої вироби під час проведення тижня будівельних дисциплін.

15:45 24.03.2018

Педагогічні читання

Зимові канікули для ДНЗ «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник», як завжди, виявилися плідними на методичні заходи. Так, 3 січня відбулося засідання стипендіальної комісії та методист провела мікродослідження «Аналіз результатів діяльності методичних підструктур за І семестр».

15:47 23.01.2018

Декада гуманітарних дисциплін

Згідно річного плану роботи ліцею та  з метою розширення знань учнів з гуманітарних  дисциплін, посилення позакласної роботи та роботи зі здібними учнями, здійсненням нових підходів до оцінювання професійної діяльності викладачів, що сприяє творчому та професійному зростанню педагогів з 07 по 18 листопада 2016 року в навчальному закладі було проведено декаду гуманітарних  дисциплін.

15:47 27.11.2017

Участь у Сьомій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти

Життя різнобарвне й цікаве, тому ми зобов’язані жити і збагачувати його, любити, творити, вчитися. Саме цьому й навчає своїх учнів педагогічний колектив Державний навчальний заклад «Професійний ліцей сфери послуг м. Хмільник», який для досягнення плідних результатів намагається бути творчим, цікавим, тому ми приймали активну участь Сьомій  Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти».  На цей конкурс  методист Котлярова О.В., викладач Ніколюк О.І. під керівництвом  директора Коломійця М.П. підготували  роботу в номінації  «Пошуково-дослідницькі підходи у вивченні навчальних предметів, дисциплін в умовах становлення інформаційного суспільства». Адже, саме життя, а точніше зміни в сучасному світі, потребують від успішної людини дослідницького стилю життя і поведінки. Закономірним явищем є підвищення уваги нашого навчального закладу до проблем дослідницького навчання та практичного використання відповідних педагогічних технологій у навчальному процесі.  За рішенням оргкомітету VІІ   Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» наш заклад став переможцем та отримав диплом та срібну медаль.

15:51 27.05.2016

Тиждень по професії «Муляр; штукатур; лицювальник-плиточник»

Професія будівельника дуже цікава, відповідальна, високооплачувана і завжди є затребуваною на ринку праці. Будівельники не тільки зводять нові будинки, а й реконструюють старі, надають їм оригінальності та виразності. Сьогодення вимагає цікавих нестандартних рішень. Тому з впевненістю можна сказати, що професія будівельника – це професія майбутнього. Якість будівельної продукції – будинків і споруд різного призначення залежить від багатьох складових, але основними серед них були і залишаються умілі руки будівельників.

16:01 22.03.2016

Предметна декада по професії «Конторський службовець (бухгалтерія); контролер-касир»

З 8 по 19 лютого 2016 року в ліцеї проходила декада по професії «Конторський службовець (бухгалтерія); контролер-касир». Професійна декада є ефективною формою позакласної роботи, яка сприяє розвитку інтересу учнів до професії, підвищенню освітнього рівня, виявленню здібних учнів, метою професійного зростання та активізації творчості педагогів, поширення передового педагогічного досвіду що спонукає до творчості, постійної самоосвіти, активного впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес.

15:57 24.02.2016

Відкритий урок з бухгалтерського обліку

Викладач Варівченко Антоніна Вацлавівна провела урок з бухгалтерського обліку на тему: «Облік коштів, розрахунків та інших активів». Основні завдання були сформульовані педагогом чітко та зрозуміло. Урок проходив у вигляді аукціону. Група учнів ділилася на 3 команди. Команда - це комерційна фірма. Кожна команда обрала собі бухгалтера для введення бухгалтерського обліку (розрахункового рахунку фірми) і директора, він в кінці звітного періоду (в кінці гри) визначав заробітну плату кожного працівника, тобто оцінку (вона залежала від участі учнів у грі). Крім того, у кожної фірми були дочірні фірми - ТОВ «Здобуток», ТОВ «Фенікс», ТОВ «Візит».

15:56 24.02.2016

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора